Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdo si pamatuje, jak Jennifer Hudson vypadala ještě před čtyřmi lety, musí uznat, že se této dnes dvaatřicetileté majitelce oslnivého hlasu, která se před měsícem dočkala vlastní hvězdy na proslulém hollywoodském chodníku slávy, podařilo dosáhnout úžasné proměny. O takové figuře se jí tehdy možná ani nesnilo a o tom, že si do videoklipu oblékne sexy rockerské body z černé kůže se zipy, už vůbec ne.

Zpěvačka a mluvčí hubnoucího projektu Weight Watchers, díky kterému se i jí podařilo zeštíhlet o několik velikostí, v pondělí v Los Angeles v utajení natáčela nový klip. Fotografům se přeci jen podařilo něco ulovit. Je zřejmé, že Jennifer se odhodlala k pikantnějším záběrům, než jsme u ní byli zvyklí, a ve videu tak pravděpodobně bude vystupovat velmi spoře oděná. Kostým vyčuhující pod županem napovídá, že klip by mohl mít rockový nebo motorkářský nádech...

Talentovaná muzikantka narozená v Chicagu se v roce 2004 poprvé objevila v soutěži American Idol, její kyprá postava však občas přišla na přetřes i u poroty a Jennifer nakonec nečekaně vypadla v sedmém kole. Přesto dodnes patří mezi nejslavnější ‚produkty‘ ze všech pěveckých soutěží. Svou všestrannost navíc dokázala prodat i ve filmu. Její prvotina, zfilmovaný muzikál Dreamgirls, jí v roce 2006 přinesla dokonce Oscara za vedlejší ženskou roli, Zlatý glóbus, cenu Bafta a další ocenění.

Reklama

Další články

Načítám