Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slíbili si lásku a věrnost do konce života, svazek vydržel jen do roku 2013. Tuhle zkušenost za sebou má hned několik známých jmen. Své by o tom mohla vyprávět Gábina Partyšová, která si humbuku kolem nevěry svého dnes již exmanžela Josefa Kokty a jeho múzy Ornelly užila habaděj, a s otcem svého syna nedávno před zákonem skoncovala. Kdo další letos udělal za svým manželstvím tlustou čáru?

Překvapením bylo, když chystající se rozvod přiznala zpěvačka Míša Nosková, která má z čtyřletého svazku s Janem Horsákem dceru Elišku. Manželé se prý odcizili kvůli Míšině zaneprázdněnosti.

Hodně překvapivé bylo také vyústění noční eskapády herečky Míši Maurerové, která si v opilosti dala líbačku se svým kamarádem, což její manžel Milan Kožíšek, s nímž má dvojčátka Madlu a Pepíka, neunesl, s Míšou se rozešel a bylo vymalováno.

Rozpad manželství potvrdila i moderátorka Renáta Czadernová, rok 2013 byl konečnou pro tenisový pár Nicole Vaidišovou a Radka Štěpánka nebo poměrně čerstvě pro Martinu Poulíčkovou a Richarda Krajča.

Bitvu o prachy spolu vedou Kateřina a Jiří Šlégrovi (od Kateřiny se nedávno k otci přestěhovala také jejich dcera Jessica), manželský slib rozvázali i milovníci posilovny Tony Jalovec a Renata Kajdžas.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám