Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Anglický herec a komik Sacha Baron Cohen (42) je proslulý imaginárními postavami, které ztvárňuje. Ještě před Boratem, Brunem a diktátorem Aladeenem tady byl Ali G. Toho se nyní Cohem rozhodl vzkřísit a v současnosti natáčí další film s tímto ‚hrdinou‘. A Cohena to jistě náramně baví, když si do scénáře přidá scény podobné této, během které si užívá společnost dvou krásek v bikinách na korbě svého vytuněného auta, s nímž zastavil za okénkem drive-thru jednoho z fast food řetězců.

Ali G představuje typického mladého Brita bílé pleti imitujícího hip-hopovou kulturu, jejíž součástí je i mluva s výrazy z jamajského slangu, který se usídlil i v černošských čtvrtích v New Yorku či právě v Londýně.

Přestože Sacha kdysi řekl, že Ali G a Borat už odešli na věčnost, právě tohoto rádoby rappera se komik nakonec rozhodl opět přivést k životu a fanoušci jeho humoru už se jistě nemohou dočkat, až se jeho staronová postava Aliho dostane do kin.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám