Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Pokud by se rozdávaly medaile za vytrvalost a snahu prorazit v šoubyznysu, Eva Feuereislová by byla jednoznačně vítězkou tohoto roku. Tolik zoufalství při touze zviditelnit se totiž jinde nevidí.

Eva je sice ještě mladice, ale na svůj nízký věk toho prožila opravdu hodně. Stačila se zaplést s exmilencem Ivety Bartošové Domenicem Martuccim, skamarádit s jejím nezničitelným nápadníkem Zdeňkem Macurou a nasekat dluhy ve výši 200 miliónů. Ani tyto životní rány ji ovšem neodradily od velkého snu.

Ztrhaná blondýna se domnívá, že má hudební talent, a tak se sebevědomě vypravila na casting do SuperStar. Před svým pěveckým výkonem se pochlubila poměrem s Martuccim, který ovšem dopadl přímo katastroficky a skončil naprostou nevraživostí obou aktérů.

„V SuperStar bych chtěla vidět paní Ivetu Bartošovou. Chtěla bych ji poznat jako člověka, a nejen tak, jak ji vykreslují média,“ zasnila se Eva a přišla před porotu se zklamáním, protože před ní namísto Džambulky seděla Ewa Farna. Následně předvedla píseň Zhasněte lampióny z repertoáru Hany Hegerové.

Jak to Eva schytala od poroty, uvidíte na videu, které obsahuje i její neuvěřitelně trapný výstup na castingu do VyVolených, kde se snažila ohromit historkou o tom, jak se spolubydlícímu vymočila do konvice s čajem. Do reality show se sice na rozdíl od SuperStar na pár týdnů probojovala, ale ani to jí úspěch a slávu nezajistilo.

Reklama

Další články

Načítám