Hlavní obsah
Článek

Tak tady je příklad, kdy člověka pálí dobré bydlo. Modelka a bývalá vicemiss Veronika Procházková (37) si stěžovala, jak to má z Litvínova, kde žila s manželem, hokejistou Milanem Procházkou, daleko domů do Znojma. Teď tam dostal angažmá, a ona zase není úplně spokojená.

"Jsem samozřejmě ráda, že se vídám se svojí rodinou, ale všeho moc škodí," míní Veronika. Její muž je naopak s blízkou přítomností tchyně spokojený. "Vycházejí spolu skvěle, ona skvěle vaří, takže mi ho vykrmuje," svěřila modelka.

Veronika letos dokončila vysokou školu a jeden by řekl, že i díky přestěhování do Znojma k její rodině je čas začít s plánováním miminka. Ale ouha. "Ještě bych tak rok a půl počkala. Teď, když už nemám starosti se školou, ráda bych ještě cestovala," přiznala Veronika.

A kam má v plánu odcestovat a na jak dlouho? "Chtěla bych nejméně na dva měsíce do jižní Afriky. Anebo po Evropě do Španělska nebo Itálie, samozřejmě pracovně," plánuje Veronika. A co na to její manžel? "Já ho v kariéře podporuji, takže předpokládám, že z jeho strany to bude také tak," věří. To jsme tedy zvědaví.

Reklama

Další články

Načítám