Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Nečekaný rozchod do té doby téměř idylického páru Vaška Noida Bárty a Gabriely Dvořákové překvapil snad všechny. Dvojice se až zajíkala, když o sobě navzájem před pár týdny hovořila, jenže všechna láska vyprchala a ti dva prý k sobě už neumějí najít cestu. „Myslel jsem, že s Gábinkou to bude už napořád a dokázal jsem si ji představit i jako mámu svých dětí. Ale to je pryč. Asi kašlu na ženský a dám se na chlapy,“ říká v nadsázce Vašek.

Vašku Noide Bárto (43), když jste spolu s Gabrielou Dvořákovou (35) před devíti měsíci začínali, vypadalo to idylicky. A teď, těsně před Vánocemi, najednou nečekaný rozchod

Celá ta doba, kdy jsme spolu byli, byla krásná. Až na posledních pár týdnů, kdy začaly hádky. A že rozchod přišel těsně před svátky, to nikdo z nás neplánoval. Dál to prostě nešlo. Ubližovali bychom si.

A vážně šlo o takové rozepře, že byste si je nedokázali vyříkat? Je jednoduché ze vztahu utíkat. Proč jste se ho nesnažili udržet?

Snažili, ale bohužel to nešlo. Nejhorší jsou opravdu ty naše tvrdé palice. Jsme oba Štíři. Gábina nejspíš potřebuje někoho, kdo ji bude trochu poslouchat, a já taky. Jsme příliš silné osobnosti. Ta hádka, která všechny spory před měsícem vyvolala, byla tak silná a oba nás tolik zranila, že jsme si řekli, že než se dočkat ještě nějaké brutálnější, která by mohla dopadnout katastrofálně, raději půjdeme od sebe. Řekli jsme si strašně ošklivé věci.

O rozchodu jsi ale víceméně rozhodl ty sám. Přiznej: není za tím nikdo jiný?

Ani náhodou. Do nikoho zamilovanej nejsem, nikdo není na obzoru. Teď jsem se rozhodl, že se na ženský vykašlu, už na to nemám sílu. Asi se nechám vytáhnout kamarádem do gay klubu. (směje se)

A ani tvoje klasické manýry ve vztahu nemohou za ukončení vašeho vztahu? Sám jsi mi po rozchodu s Eliškou Bučkovou přiznal, že jsi sobec a holky to mají s tebou těžké.

Tentokrát za tím nic z toho podle mě nebylo. Ani jsem nezačal pařit. To až po té hádce jsem trochu ujel. Dlouho jsem o tom všem přemýšlel, jestli není chyba ve mně. Nakonec to prostě došlo do stadia, kdy jsem musel udělat rozhodčího a ukončit to. Gábinka asi bude mít svoji verzi, ale já to vnímám tak, že nemůžu být s holkou, o níž si nedokážu představit, že bych s ní mohl do budoucna žít. Ale rozhodně nelituju toho, že jsme spolu byli. Byla to krásná doba. Jen už je to zkrátka za námi. A přeju jí hodně štěstí, ať najde někoho, s kým si budou vyhovovat. Jen ať to proboha není zase Štír! (směje se)

Reklama

Další články

Načítám