Hlavní obsah
Článek

Loňský rok považovala celá plejáda celebrit za to nejlepší období pro uzavření sňatku. Dámy se předháněly v tom, aby ve svatebních šatech vypadaly jako ty nejkrásnější nevěsty. Podívejte se do naší fotogalerie a pokochejte se pohledem na hvězdné nevěsty roku 2013.

Mediálně nejvíc propírané veselky měly Agáta Prachařová (38) a Iveta Bartošová (†48), jež se vdávala už podruhé. Princeznovské šaty z veselky s Jiřím Pomejem vyměnila za střízlivější model. Na obřadu zářila ve střevíčkách zlaté barvy, ale fotografům posléze pózovala v nevkusných teniskách.

To modelka Agáta Prachařová (38) vzbudila rozruch hned dvakrát. Nejprve se tajně vdala za Jakuba Prachaře (40) v Mariánských Lázních jen za přítomnosti svědků, aby svému vyvolenému posléze podruhé řekla 'ano' v kostele ve středočeských Úněticích už za účasti rodiny a přátel. Ve sněhobílých svatebních šatech to Agátě moc slušelo.

Dvojnásobnou svatbu si letos užily i Andrea Šťastná, jež se vdala za Jiřího Pomejeho (†54), Tereza Kerndlová (37) a nevěsta Tomáše Kluse (37) Tamara Kubová. Většina nevěst se vdávala klasicky v bílých princeznovských šatech, jen Tamara Kubová a Tomáš Klus zvolili netradiční indiánský svatební outfit.

Svatební šaty si letos oblékly také herečka Veronika Nová, moderátorka Marta Ondráčková, modelka Vlaďka Erbová a další dámy. Jak je vidět, nadšení pro manželský život naše celebrity neopouští, ač je v posledních letech trendem žít „na hromádce“.

Reklama

Další články

Načítám