Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Na plese v Karlových Varech nebyla v pátek za hvězdu pouze Iveta Bartošová (†48), která v posledních měsících viditelně prokoukla a jako zázrakem se jí vrátil nejen hlas, ale i ztracená profesionalita. Překvapením pro publikum byla také viditelně pohublá dvojnásobná matka Ilona Csáková (53), která svou přítomností potěšila nejednoho pána.

Ilona letos prodělala operaci žlučníku, snad poprvé v životě se začala zbavovat hmotnosti pod lékařským dohledem a úspěšně zacvičila s více než dvaceti poporodními kily. „Má váha určitě ještě není ideální. Neházím flintu do žita. Cvičit a hubnout budu dál. Držet se budu i o Vánocích,“ řekla Super.cz odhodlaně Csáková, která by ráda vydala příští rok novinkové album.

Zatímco Bartošová už se zase vesele stylizuje do role popové princezny a na pódiu se objevila v modrých zdobených večerních šatech, Csáková zatím stále chytře neopouští černou barvu a drží se střídmých modelů. O tom, že se Iloně sebevědomí i dobrý pocit vrací, svědčí jistě i ochotné pózování pro fotografa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám