Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na zahájení ski sezóny ve Špindlerově Mlýně samozřejmě nemohla chybět nekorunovaná královna českého Aspenu Andrea Verešová (43), která předvedla první z outfitů, jimiž bude letos oslňovat na sjezdovce i v přilehlých barech. A seklo jí to jako vždy.

"Mám tři nové modely, které mi poslala firma, které dělám tvář. Kromě toho, který jste už viděli a na lyžování není zrovna praktický, mám ještě dvě kombinézy, bílou, protože tuhle barvu mám na sněhu nejraději, a černou. Nosit ale budu i modely z loňska," vypočítala Andrea.

Modelku jsme potkali ještě večer, když se přišla podívat na módní přehlídku a zářila víc, než všechny krásky na mole a také na sebe upoutávala nejvíc pohledů. Není divu, zvolila halenku s pořádným výstřihem, takže do očí se jí díval snad jen manžel.

"Plánujeme, že budeme do Špindlu jezdit každý víkend, vyjma příštího, kdy chceme doma zdobit stromeček a péct cukroví. Hory jsou pro děti v zimě to nejzdravější, co jim můžeme dopřát," domnívá se Verešová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám