Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Anna Polívková (45) pozvala na sobotní StarDance oba rodiče. Bolek Polívka (74) přišel se svojí současnou manželkou Marcelou, matka Aničky Evelyna Steimarová dorazila sama. A všichni zúčastnění dostali společný stůl. Jak to dopadlo? Vjely si životní lásky Bolka Polívky do vlasů?

U řady párů by jistě létaly blesky, ale u Polívků to vypadá, že je vzduch dokonale vyčištěn. Nebylo to poprvé, co se dámy setkaly. Obě byly už na oslavě Bolkových narozenin. "Taková setkání jsou zábavná. Jednou jsme si s Evelynou na farmě povídaly asi do čtyř do rána a druhý den pak líčila mojí ženě Marcele, jak to bylo úžasné, ale že mě zase rok nemusí vidět," prozradil Polívka.

A jak tedy dámy jeho života spolu vycházejí? "Dá se říct, že to je dynamický proces," dodal Polívka a společně s Marcelou i Evelynou nadšeně tleskali tanečním výkonům Aničky Polívkové, která ve StarDance postoupila do finále. Příští sobotu se utká o titul Královna tanečního parketu s <!--<?teng frag celebrity_114?><?teng set url_name="tatana-kucharova"?><?teng set celebrity_name="Taťánou Kuchařovou"?><?teng include file="_celebrity_intext.html"?><?teng endfrag?>-->.

Reklama

Další články

Načítám