Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Taťána Kuchařová (36) boduje. Hvězda StarDance má nakročeno k úplnému triumfu, když se včera dostala se svým tanečním partnerem Janem Onderem do finále. Příští týden bude o titul Královna tanečního parketu bojovat s Annou Polívkovou.

Táňa snad už nemůže ukázat více. Za svůj včerejší výkon si od poroty odnesla absolutní počet bodů. Jen u prvního tance paso doble sklidila u porotkyně Tatiany Drexler kritiku. Táňa tančila úplně poslepu, přes oči měla rudou pásku. Ani jednou se nespletla, kroky měla naprosto dokonalé a s tanečním partnerem byli jak jedno tělo jedna duše.

Porotkyně Tatiana Drexler si to ale nemyslela. "Jen vůbec nechápu, jaký to mělo smysl. Bylo to tam úplně na nic," nebrala si servítky porotkyně, která však nakonec dala Táně také plný počet bodů.

Kuchařová je jednoznačně nejkrásnější soutěžící StarDance, má nejdokonalejší postavu a světe div se, také nejlépe tančí. Jak to ta holka jenom dělá?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám