Hlavní obsah
Článek

Herec Paul Walker zemřel uprostřed natáčení filmu Rychle a zběsile 7. Producentům jeho tragický odchod ze světa živých přidělal starosti. Řešili dilema, zda celý snímek přetočit, nebo dokončit zbývající scény s dvojníkem. Nakonec požádali o pomoc Paulova mladšího bratra Codyho Walkera. Ten pracuje u filmu jako kaskadér.

„Producenti ihned po Paulově smrti zahájili vyjednávání. Brzy jim došlo, že budou potřebovat někoho, kdo vypadá jako Paul, aby mohl dokončit film. Tak je napadlo, že by o pomoc požádali jeho bratra Codyho, jenž je mu téměř identicky podobný. Tak můžou Codyho natáčet zezadu a z dálky. A když budou potřebovat Paulův obličej, můžou ho implantovat pomocí speciálních efektů,“ píše britský list Daily Mail.

Cody je mladší o patnáct let a pracuje jako kaskadér. Většinu času pobývá v Oregonu, teď se nastěhoval k matce Cheryl Walkerové do Los Angeles. Lidé si ho s Paulem občas pletou.

Společnost Universal Pictures zatím odmítá o budoucnosti filmu hovořit. „Nebudeme status tohoto snímku zatím nijak komentovat,“ uvedl mluvčí studií.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám