Hlavní obsah
Článek

O zpěvačku Kamilu Nývltovou začíná být zájem i v zahraničí. Jedna z nejkrásnějších českých zpěvaček okouzlila černošského zpěváka a producenta Mano Ezoha natolik, že ji přizval ke společnému vystupování v Německu, Rakousku a Švýcarsku.

„Je to pro mne velká pocta, Mano je v německy mluvících zemích hvězda,“ prozradila zpěvačka novinku přímo na svém vánočním koncertě v pražském Divadle Broadway, kde byl Mano stejně jako šansoniérka Renata Drössler či zpěvák Marián Vojtko hostem.

Mladší kolegyně Lucie Bílé předvedla po vzoru jejího velkolepého turné na poměry Divadla Broadway nebývalou show. Nechyběly projekce, konfety ani třicetičlenný gospelový sbor. Taneční sekci měl na starosti partner zpěvačky, tanečník a choreograf Tomáš Smyčka, který se v duchu písně Gloria se svými kolegy neváhal převléct do farářského oděvu.

O tom, že věhlas muzikálové Aidy Kamily Nývltové roste, svědčí mimochodem i pochvala jejího vánočního alba přímo z úst Karla Gotta. „Možná se rýsuje koncertní spolupráce nejen s Mano Ezohem,“ usmívala se v zákulisí koncertu maminka zpěvačky Yveta Nývltová.

Reklama

Další články

Načítám