Hlavní obsah
Článek

Nejsou vidět, ale o jejich práci se to rozhodně říct nedá. Na jejich fotky narážíme dnes a denně. Paparazzi fotografové jsou terčem věčných urážek a občas kvůli své vlezlosti od celebrity, které ruply nervy, i jednu schytají. A to je ideální příležitost z toho vytřískat kromě svých pěti minut slávy i nějaký ten tučný obnos. Podobné nepříjemnosti jsou ale nejspíš velkou neznámou pro jednu z mála dam, které se na dráhu paparazzi vydaly. Logan Fazio je nejen ušetřena od slovních i pěstních útoků podrážděných hvězd, ale díky svému vzezření má jistě nejedny dveře na důležité události otevřené.

Fazio často tráví den na pláži, ale ne povalováním, nýbrž vyhlížením známé tváře. Přitom sama je v bikinách víc sexy než spousta slavných krásek, které má v hledáčku.

Před pár dny si sama vyzkoušela, jaké to je stát na opačné straně objektivu, a to když na ni namířili fotoaparáty její kolegové. Stalo se tak na Miami Beach, kde paparazzi hromadně vyčkávali na celebrity, které se sem sjely na právě probíhající výstavu Art Basel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám