Hlavní obsah
Článek

Úspěšný autor a režisér Jiří Vejdělek finišuje s dokončováním nové komedie Něžné vlny. Právě nyní se představuje videoklip k písničce z filmu od skupiny NightWork – Píseň O lásce. Zpěvák Vojtěch Dyk (38) si ve filmu rovněž zahraje.

Vojta má roli mladého hudebníka, který je pro svou přílišnou zálibu v hezkých ženách „uklizen“ na venkov. A tady má možnost se potkat s rodinou hlavního hrdiny a tak trochu ovlivnit jeho osud. Ve filmu se objeví řada dalších oblíbených herců jako Táňa Pauhofová, Hynek Čermák, Jan Hartl nebo Jan Budař (46). V úlohách mladého páru, který prožívá první období zamilovanosti, se představí debutující Robert Cejnar a Lucie Šteflová.

„Něžné vlny jsou příběhem první osudové lásky. Možná proto jsou oproti předcházejícím peprným a pikantním komediím přeci jen jemnější, laskavější a jak název napovídá, něžnější,“ říká scenárista a režisér Jiří Vejdělek, který Něžnými vlnami navazuje na své úspěšné příběhy o lásce a naději, které se nikdy nesmíme vzdát.

„Něžné vlny jsou vzpomínkou na mé dětství a dospívání, tedy dobu, kdy jsem byl dosud nepolíbený a ve věcech lásky ještě pouhý samouk,“ dodává s úsměvem režisér. „Věřím, že se mi podaří diváky okouzlit, stejně tak jako mě kdysi okouzlila moje první láska,“ říká. „Byl bych rád, kdyby naše nová komedie divákům polechtala bránici, rozněžnila srdce, oči naplnila krásou a hlavu myšlenkou, že s námi strávili příjemný čas a že alespoň na dvě hodiny mohli pustit své starosti k vodě,“ doufá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám