Hlavní obsah
Článek

Lehké vločky se snášejí na okenní rám a nahlížejí do osvětleného domova. Vše je připraveno, ozdobený stromeček září barevnými světly, tiše znějí koledy, ale dárky pod stromkem nejsou! Z věže kostela zní zvon ..., naštěstí je to jen ošklivý sen. Ještě můžete pro svoje blízké připravit radostné překvapení.

Moira funguje nejlépe přímo na těle.

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

THERMON je teplý funkční úplet určený jako první vrstva do studeného prostředí. Vazební konstrukce vytváří přirozenou pružnost podporující přiléhavé kopírování postavy a zvyšuje tak schopnost odvádět tělesnou vlhkost. Pletenina udržuje ve své struktuře velké množství vzduchu, který vytváří účinnou tepelnou izolaci. Thermon je velmi vhodný pro děti.

Pro opravdové zimní dny je vhodné oblečení z kolekcí Moira.

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

TRIO je velmi teplý materiál. Tato pletenina je třívrstvá. Rozdílné vlastnosti vláken a jejich rozdílný podíl v celkové architektuře pleteniny dokážou při rychlém transportu vlhka dokonalé zateplení těla. TRIO udrží teplo i při nižším fyzickém výkonu. Výrobky řady TRIO jsou určeny pro sport, myslivce, lesníky, rybáře a pro všechny kteří se pohybují ve volné přírodě.

Do mrazu je MERINO MOIRA.

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nejkvalitnější ovčí vlna Merino a unikátní vlákno Moira TG 900 v promyšlené vazbě splňují představy o funkčních materiálech - rychlý odvod potu při zachování tepelného optima. Kombinace materiálů přináší výborný termoregulační efekt, vysokou odolnost a jednoduchou údržbu. Některé fazony řady Merino Moira doplňují čepice a ponožky se stejným desénem. Doporučujeme pro sportovní aktivity i pro nošení ve chvílích odpočinku.

Moira vždycky zahřeje.

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kombinace příze a hedvábí z vláken Moira v osvědčené plyšové vazbě vytváří pleteninu s výbornou pružností, pevností a prodyšností. Plyšová smyčka na rubu úpletu udrží velké množství vzduchu jako tepelného izolantu a zároveň slouží pro odvod vlhkosti už na bázi páry. Pletenina je příjemná na omak, zaručuje barevnou i rozměrovou stálost. Některé fazóny mají ramenní vsadky pro zateplení ramen a rukou. PRO M můžete nosit jako první i druhou vrstvu pro široké spektrum sportovních aktivit, nebo pro běžné denní nošení. Pohodové Vánoce a šťastné vykročení do Nového roku 2014 vám přeje Moira, český výrobce funkčního prádla a ošacení.

Další články

Načítám