Hlavní obsah
Článek

Herečka Anna Polívková (45), která momentálně válí ve StarDance, zřejmě jako jediná z tančících celebrit nezhubla. Váhu si překvapivě drží stále stejnou. "Od Účastníků zájezdu jsem zeštíhlela, pak jsem měla výkyvy, člověk si naruší metabolismus a od té doby jsem docela štíhlá. Myslím, že se to moc nezměnilo, kila dolů nešla, jen svaly se trošku přeorganizovaly," řekla Super.cz Polívková.

Anička se dostala mezi nejlepší tři taneční dvojice. Denně nacvičuje, dře na parketu a vánoční přípravy se jí vyhýbají. "Vánoce jsem nikdy moc nepřipravovala. Pro dárky vyrážím 24. prosince ráno, kdy už není nikdo v obchodech. Jenom já a nadšení obchodníci, kteří jsou rádi, že ještě něco prodají. Vždycky vyhmátnu přesně to, co se nejvíce hodí pro konkrétní osobu," vysvětlila na výročí Tančírny herečka, která bude svátky trávit s rodinou.

"Budu na Moravě s kamarády, tatínkem a sourozenci. Štědrý den bude po moravsku. S přítelem slavíme dodatečně," upřesnila herečka, která žije tři roky s muzikantem Jakubem Xavierem Barem.

Nebude s ním na Štědrý den a neplánuje s ním ani svatbu. "Já na svatby nevěřím. Když budu někdy plánovat svatbu, tak třeba až po dvaceti letech jako oslavu toho, že se nám to podařilo tak dlouho vydržet," dodala Polívková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám