Hlavní obsah
Článek

Kontroverzní Regina Holásková se sice ve čtvrté řadě VyVolených ohřála jen dva týdny, ale díky jejím osm let starým výstupům si ji diváci stále dobře pamatují. Teď konečně odhalila své soukromí opředené legendami.

Regina dávala v reality show neustále najevo své vyhrocené názory a kritizovala materialistický životní styl. Sama totiž nemá o našem světě nejlepší mínění a raději utekla mimo civilizaci, kde komunikuje se silami z vesmíru. Těm nejspíš nevadí ani šrám na její čisté duši v podobě divoké minulosti.

V roce 2005 Regina prodala byt v Brně a pořídila si chatu v přírodě, kde se mohla klidně oddávat meditacím. Její plány ovšem zcela nevyšly, a tak dodnes žije v provizorních podmínkách. „Elektřina tady je, to je základ. Pro vodu si chodím do studny, nebo mám dešťovou. Topí se dřevem,“ popíše postrach VyVolených své skromné zázemí v pondělním Top Star magazínu.

Kvůli nevyhovujícím podmínkám Regina přišla o pětiletou dceru Isis Paolu, o níž se teď starají její prarodiče. „Myslela jsem si, že budu špatná matka, ale překvapila jsem samu sebe. Máme nádherný vztah. Miluje zvířata, jsme si hodně blízké. Má dcera se chová spíše jako moje maminka,“ popsala Regina netradiční rodinnou vazbu.

Před dcerou se jí nejspíš nepodařím utajit, že se v minulosti živila svlékáním, ale Regina má v tomto směru čisté svědomí.

„Z 99 % jsem dělala jinou práci, ale potřebovala jsem peníze. Striptérky jsou výplodem systému. To nejsou holky, které si od malička přály být striptérkami. Po VyVolených mi přišla nabídka na milión, abych udělala roznožku. Takové věci bych nikdy neudělala,“ dodala soutěžící, která dokázala několikrát dokonale vyprovokovat dvojnásobného vítěze reality show Vladka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám