Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Moderátorka Gábina Partyšová (45) oslavila letos pětatřicáté narozeniny. Podle svých původních plánů chtěla do pětatřiceti druhé dítě. Nakonec ale zasáhl osud a vše dopadlo jinak. Na oslavě šestých narozenin svého syna Kristiana se doslova nemohla odtrhnout od čtyřměsíčního kojence a zjihlé úsměvy i cukrblíky nebraly konce.

„Na oslavu dorazila i Kristianova nejlepší kamarádka Terezka s rodiči a sourozencem. Má čtyři měsíce, jmenuje se Tobias a je kouzelný,“ prozradila nám moderátorka, která se na miminko nemohla vynadívat.

„Musím se přiznat, že v tu chvíli se mnou cloumaly mateřské pudy, ale holt zatím nejsou asi ti správní chlapi,“ smála se Gábina, která měla první dítě s Pepou Koktou až po šestileté známosti. Plození dalšího potomstva Gábina určitě nezavrhuje.

„Přála bych si, aby měl Kristian jednoho nebo klidně i dva sourozence. Ale nechám to na přírodě. Stejně vyznávám teorii, že to není jen na nás. Každá duše si na tomhle světě hledá svoje místo,“ překvapuje Partyšová.

Malý Kristian by si bratříčka určitě přál. „Když se dozvěděl, že bude mít Terezka brášku, pořád otravoval, že ho chce taky. Řekla jsem mu, že až budu mít takové břicho jako Terezčina maminka, bude mít bratříčka. Jeho příkaz zněl jasně: ‚Přestaň cvičit a jez buchty,‘ “ končí se smíchem vyprávění Gábina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám