Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V baru, kde během křtu charitativního kalendáře Sámera Issy došlo k bitce na nože a dva zranění skončili v nemocnici, to již den poté opět žilo. Protože se zde opět konala akce, kde byly přítomné i známé tváře ze šoubyznysu, byla předem avizována přísná bezpečnostní opatření.

Detektorem kovů museli být prověřeni všichni příchozí, aby se zamezilo případnému ohrožení. A až do půlnoci se zdálo, že všechno klape, jak má. Petra Faltýnová (46), Vašek Noid Bárta (43), Vladko Dobrovodský nebo Sabina Křováková (32) pokřtili nový VIP Möet salonek, všichni se skvěle bavili. Ovšem v horních prostorách baru se v tu chvíli opět schylovalo k potyčce.

Když jsme bar krátce po půlnoci opouštěli, už bylo naštěstí po všem. Mladý muž s cizokrajným přízvukem, který opilý dělal potíže, už byl odveden ven a přijela si pro něj policie. A vzhledem k zesílené ochrance se nikomu nic nestalo.

Reklama

Další články

Načítám