Hlavní obsah
Článek

Ornella Štiková (20) se navzdory mateřským povinnostem nevyhýbá pohybovým aktivitám. Občas je nutné dát Quentina k vodě a jít si zdokonalit tělesné křivky do bazénu.

Mladá maminka a známá rozvracečka je nejspíš se svým tělem dostatečně spokojená, a tak se na sociální síti pochlubila fotkou v plavkách. Štiková tentokrát zvolila jednodílný model, který je na dívku s jejím renomé až příliš konzervativní. Nebýt mezery lehce poodhalující její ňadra, mohlo by jít i o plavky určené pro zasloužilé matky.

Ornella na jaře přivedla na svět syna Quentina a z pohromy společenských akcí se stala maminka na plný úvazek. V čekárně u dětského lékaře nejspíš stále patří k reprezentativnějšímu vzorku prvorodiček, ale na kariéru v modelingu to už nevypadá. Štiková totiž lépe vypadala nejen před těhotenstvím, ale také čtyři měsíce po porodu, kdy si mohla dovolit dokonce dvoudílné plavky a její přitažlivost byla na podstatně vyšší úrovni.

Touha okouzlit muže však Ornellu neopustila ani na mateřské dovolené. Když při plavání nemůže zaujmout tělem, vsadila na tvář. Na bazén tak dorazila s výrazným líčením, s nímž nejspíš nehne ani chlorovaná voda.

Reklama

Další články

Načítám