Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Petra Faltýnová (46) ví, jak zaujmout. Když zrovna neukazuje v průhledných modelech bez podprsenky svá ňadra nebo svůj sexy zadeček v pořádné mini, má i záložní variantu. To budete koukat.

Petra vyrazila na slavnostní otevření V.I.P. salonku do pražského baru v centru Prahy jako něžná princezna. Oblékla si nádherné plisované šatičky v lososové barvě, které jí končily těsně nad koleny, a doplnila je korunkou na hlavě. A vypadala nádherně.

Faltýnová se letos zúčastnila jedné z posledních párty. Ještě se chystá o víkendu na zahájení zimní sezóny do Špindlerova Mlýna a pak i s dcerou Adriankou pláchne do Ameriky, kde vlastní na Miami byt. Vánoce tak bude trávit bez svého přítele Leoše Mareše (47).

„Nemám moc ráda ten všudypřítomný předvánoční shon. S dárky si letos hlavu moc nelámu. Přála bych si hlavně klid. A těším se na sluníčko a pohodu," prozradila Super.cz Faltýnová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám