Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Andrea Verešová (43) si je dobře vědoma svých předností. Po dvou dětech má neskutečnou postavu a nebojí se své tělo ukázat. V šatech s nekonečným rozparkem, který absolutně odhaloval celé její nohy skoro až k pasu, se ukázala na křtu svého dalšího kalendáře.

Andrea vystavovala svoji nožku a přítomní fotografové měli žně. A s napětím čekali, zda Verešová předvede i něco více. A dočkali se. Když byla v družném rozhovoru s kmotry svého kalendáře hercem Miroslavem Donutilem a fotbalistou Pavlem Horváthem, ukázala více, než chtěla, a vykoukly kalhotky.

Verešové byl po celý večer po boku manžel Daniel Volopich, který byl na svoji ženu náležitě pyšný. Není divu. Andrea je letos rekordmankou, co se týče počtu kalendářů, ve kterých se objevila. Dva jsou dokonce kompletně její. A modelka si tak vydělala pořádně tučnou sumičku. Mluví se o tom, že za ten poslední inkasovala 400 tisíc korun.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám