Hlavní obsah
Článek

Jedna z nejkrásnějších českých zpěvaček Gabriela Gunčíková (20) má sice spoustu obdivovatelů, ale na osudovou lásku prozatím nenarazila. Přestože se může pochlubit pohlednou tváří a dokonalými křivkami, její přednosti jsou jí při hledání partnera k ničemu.

Stříbrná SuperStar, která okouzlila i Karla Gotta, neměla letos zrovna šťastný rok. Kvůli zranění kolene skončila v nemocnici a nemá přítele, který by jí léčbu zpříjemňoval romantickými zprávami.

„Láska nula bodů. Ne a ne přijít. Ale přiznávám, že je v tom moje náročnost. Nejsem náročná na partnera ohledně vzhledu, movitosti či chytrosti. Hledám pochopení, respekt, oporu a chlapa, který nebude mít problém o věcech diskutovat,“ rozpovídala se pro Super.cz stále nezadaná zpěvačka.

Gábina by nerada dopadla jako její kamarádky, které si přítele pořídily jen naoko, aby nebyly samy. „Já v tom lásku nevidím. Aspoň podle toho, jak se k sobě chovají. Radši nic, než být z nouze s někým. Občas si říkám, že by bylo lepší být na ženský. Ale na téhle planetě prostě jeden takový chlap musí být,“ dodala Gunčíková, která nechce slevit ze svých očekávání.

Atraktivní zpěvačka se na všem snaží najít to dobré a volný čas věnuje svému zdokonalování. „Vydala jsem druhou desku s názvem Celkem jiná, je rockovějšího charakteru a má něco do sebe. Podílela jsem se na ní i autorsky, taky jsem jela na nějaký čas do Kalifornie studovat zpěv a angličtinu,“ shrnula Gábina letošní rok po profesní stránce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám