Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Americká zpěvačka Sheryl Crow se na hudební scéně pohybuje už pěknou řádku let a vypadá téměř stejně, jako když na začátku 90. let odstartovala kariéru.

Když Sheryl Crow zavítala do Las Vegas na udílení American Country Awards, žádnou trofej si sice neodnesla, ale muži na ní mohli oči nechat. Přestože v únoru oslaví už 52. narozeniny, na galavečer dorazila v růžových šatech, které by ve svém šatníku mohla mít klidně i o 30 let mladší Taylor Swift. Sheryl ovšem předvedla dokonale štíhlé tělo, na němž vypadá dobře téměř cokoliv. Jako jedna z mála zralých žen tak při oblékání nemusí brát ohledy na svůj věk.

Sheryl Crow se na hudební scéně objevila v roce 1993, kdy vydala úspěšné album Tuesday Night Music Club. S postupujícím věkem sice vyměkla a od rocku přešla ke country, přesto má na americké hudební scéně stále jistou pozici.

Na kontě má Sheryl Crow devět cen Grammy, ale v soukromí se jí nikdy příliš nedařilo. Její románek s cyklistou Lancem Armstrongem se stal celosvětovou událostí, ale vydržel pouhý rok. Zpěvačka pak sama adoptovala syny Wyatta a Leviho.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám