Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorku České televize jsme potkali na večírku klubu Petra Čadka Tančírna, kde zálibně sledovala nejen účastníky show StarDance, ale tanečníky a tanečnice všeobecně. Proč vlastně Daniela Písařovicová netančí?

"V dětství jsem dělala gymnastiku, ale pak jsem hodně vyrostla. Přestala jsem být mrštná a přešla jsem na volejbal, který dělám doteď, i když v menší míře," řekla nám Daniela, která se domnívá, že vysoké tanečnice nepůsobí tak ladně jako menší dívky.

"Myslím, že jsou strašně pomalé nohy, menší holky mají daleko rychlejší pohyby. Záleží i na celkové koordinaci. Když natáhnete ruce, může to vypadat elegantně, ale také tak, že to působí, jako byste je měla dvoumetrové," domnívá se.

Kdyby ji ale do StarDance oslovili, neodmítla by. "Ráda se na tu soutěž dívám, pozoruji pokroky tanečníků. Já sice chodila jen do tanečních, pak už jsem se tanci nevěnovala, ale byla by to pro mne výzva. Tak uvidíme, zda si na mne za dva roky, kdy se má opět StarDance konat, vzpomenou. Zatím je zbytečné cokoli předjímat," krčila rameny Daniela.

Reklama

Další články

Načítám