Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Gabrielu Partyšovou (45) jsme už delší dobu nepotkali, takže jsme byli trošku v šoku, když se objevila na moderování opening párty nového obchodu a na sobě měla šaty odtamtud velikosti třicet čtyři a nějak na ní plandaly. Zhubla snad další kila?

"Nehubnu, ale tvaruju a posiluju. Úplně jsem tomu propadla, střídám jógu, pilates a fitko a moc mě to baví. A ty šaty jsou sice třicet čtyřky, ale je to německé číslování, které je naprosto odlišné. Já běžně nosím čtyřicítku nebo osmatřicítku, což je zase italské číslování. České je někde mezi tím," upřesnila Gábina.

Ta má prý práce nad hlavu, až do 21. prosince moderuje vánoční párty, s Jaro Slávikem (49) dokonce až v Žilině. "Ale už se těším na Vánoce, jak si je užijeme s Kristianem. V lednu už nás čeká zápis, hodně se toho změní, až začne chodit do školy. Ale o odkladu jsem nepřemýšlela, ve školce už ho to moc nebaví," míní moderátorka.

Nedalo nám, abychom se nezeptali na jejího nového partnera, kterého ještě nikdo nikde nepotkal. "Nemám ho zavřeného doma ve věži. Ale je v Česku málo, a navíc nemá potřebu chodit se mnou do společnosti a já ho k tomu nenutím. Nedávno jsme se o tom bavily s Halinou Pawlowskou, že jejího muže vlastně taky skoro nikdo neznal. Ale fungujeme spolu a jsem šťastná," uzavřela Partyšová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám