Hlavní obsah
Článek

Sámer Issa (38) jistě zaslouží pochvalu za to, že se snaží pomoci své druhé vlasti, občanskou válkou zmítané Sýrii. Založil dokonce nadační fond Drop for Syria, na jehož konto je určen i výtěžek z prodeje diáře, který zpěvák křtil v jednom pražském klubu, kde ovšem krátce poté došlo ke krvavé potyčce. Klidno tam ale nebylo ani předtím.

I když se to ve světle následujících událostí zdá jako úplná prkotina, modelka Eliška Bučková (34), která byla jednou z kmoter, odcházela předčasně a opravdu hodně naštvaná. "Sámer mi při křtu nalil na vlasy snad půl lahve sektu. Původně jsem tady chtěla ještě posedět, ale jsem úplně mokrá a smrdím jako alkoholik, i když jsem neměla ani skleničku," svěřila Super.cz.

Eliška není žádná velká Sámerova kamarádka. Dorazila, protože za to dostala zaplaceno. "Fotila jsem pro jednu jeho kamarádku, která mi nabídla honorář za to, že diář pokřtím. Teď si nejsem jistá, že jsem udělala dobře," přiznala Bučková. Nakonec ale mohla být ráda, že naštvaná doslova vyfičela z klubu. Aspoň se třeba omylem nepřipletla do blízkosti potyčky, kde došlo k bitce na nože.

Ještě před ní stačila odejít i druhá kmotra Agáta Prachařová (38), kterou to v klubu moc nebavilo. "Slíbila jsem, že přijdu na oplátku za to, že Sámer byl v mé Noční show VyVolených," vysvětlila.

Reklama

Další články

Načítám