Hlavní obsah
Článek

Sámer Issa (38) na středeční večer pozval své přátele do známého baru v pražské Kaprově ulici na křest kalendáře pro příští rok, který má prý pomoci dětem v Sýrii. Avšak v žádném případě se nejednalo o poklidnou zábavu! „Do baru vtrhli nějací lidi a pobodali člověka!“ hlásil pozdě večer náš zdroj z místa. Údajně mělo jít o cizí státní příslušníky hovořící rusky.

Zda šlo o přátele Sámera nebo náhodné kolemjdoucí, zdaleka ještě není jisté. Objevují se už ale spekulace, že mohlo jít o lidi, kteří mají se zpěvákem nevyřízené účty. Nakonec si ale měli začít vyřizovat své vlastní mezi sebou. „Strhla se tam strašná rvačka, takovou brutalitu jsem ještě neviděl. Létaly tam ruce, nohy, a najednou tam dotáhli na židli úplně zkrvaveného člověka. Do dvou minut byli na místě policisté, kdosi na ně ale řval, ať nic neřeší a volají záchranku,“ pokračuje informátor.

Ta přijela o pár minut později. Dvojici pachatelů s prý problematickou minulostí hledají policisté, údajně z místa prchli v luxusním porsche. Mělo jít o chlápky, které dal Issa na takzvanou černou listinu, aby se dovnitř klubu nedostali.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám