Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Možná si ještě pamatujete, jak se Petra Němcová (44) během své poslední návštěvy svěřila Super.cz, že svátky stráví s největší pravděpodobností v zahraničí. Chyba lávky, slavná česká supermodelka oslaví příchod nového roku v Čechách.

Oficiální verze její nadcházející návštěvy je taková, že modelka bude v Praze v sobotu 21. prosince podepisovat osobně navržené vonné svíčky. Podle našich informací se zde Němcová zdrží až do Silvestra. A jelikož zde bude Petra v tento významný den, je víc než pravděpodobné, že ji doprovodí její přítel Laurent Lamoth, premiér Haiti. Ostatně není to poprvé, co kráska přijede do Prahy se svým partnerem. Naše hlavní město společně navštívili už v létě, ale inkognito.

„Petra už zjišťovala, kde je v Praze nejlepší místo na oslavu Silvestra. Hledá nějaký podnik, kde to bude bujaré a zároveň tam nebude příliš na očích," svěřil se nám zdroj blízký modelce. Supermodelce bude Super.cz samozřejmě v patách.

Reklama

Další články

Načítám