Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Vánoční svátky se kvapem blíží a lidé se připravují na jejich strávení se svými nejbližšími. Existují však jedinci, kterým nadměrné pocení obtěžuje život i v tomto ročním období. Trápí vás zpocené a promrzlé končetiny nebo návaly potu při přechodu do vytopených místností či dopravních prostředků? Neopouští vás silné pocení během celého roku a stres nebo nervozita celou situaci ještě zhoršují? Máme pro vás jednoznačné řešení!

Nadměrné pocení

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nadměrné pocení, lékařům známé spíše pod odborným označením hyperhidróza, je známé již velmi dlouhou dobu. Dokáže se projevovat nejen v podpaží, ale i na hlavě, rukách, chodidlech, zádech, břiše a mnoha dalších částech těla. Donedávna přitom neexistovala dostatečně účinná metoda jak tuto nemoc dlouhodobě a efektivně řešit. Lidé byli odkázáni buď na extrémně drahý botox nebo rizikovou operaci s mnoha vedlejšími účinky, kterou lze s klidným svědomím nelze doporučit nikomu.

Jak nadměrné pocení vzniká

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nadměrné pocení je zcela určitě dědičnou chorobou. Pokud nadměrným pocením trpí nebo v minulosti trpěl někdo z vašich blízkých je zde vysoká pravděpodobnost, že se tato choroba v budoucnu projeví i u vás. To se děje nejčastěji již v útlém věku (vzpomínáte si, jak jste si ve škole museli dávat pod ruku piják) nebo během puberty. U některých žen pak můžeme pozorovat skokový nárůst nadměrného pocení v období klimakteria. Tato zvýšená aktivita potních žláz poté většinou provází postiženého člověka až do stáří.

První metoda léčby se 100% výsledky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jak již bylo řečeno, lidé trpící nadměrným pocením neměli v minulosti moc šancí se této nemoci zbavit. To se však změnilo poměrně nedávno. Společnost Hightech Development vyvinula zařízení, které jako první a v současnosti jediné na světě prokázalo během klinických testů účinnost u celých 100% léčených. Nadměrné pocení ustupuje již během jediného týdne a tento efekt vydrží v některých případech i celé měsíce na jedno použití. Toto řešení se jmenuje Electro Antiperspirant a dokázalo zbavit problémů spjatých s nadměrným pocením již tisíce lidí po celém světě.

Co je Electro Antiperspirant

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Electro Antiperspirant používá pro svou činnost výrazně vylepšenou verzi technologie známé pod názvem iontoforéza. Ta byla společností Hightech Development před uvedením na trh několik let testována a upravena tak, aby dokázala pomoci s nadměrným pocením opravdu každému. Od dětí školního věku až po seniory. Přitom nezáleží na jaké části těla se nadměrné pocení projevuje právě u vás. Electro Antiperspirant je použitelný na podpaží, hlavu, ruce, nohy, záda, hrudník a mnoho dalších částí těla. I díky tomu se jedná o celosvětově nejlepší řešení nadměrného pocení a tisíce spokojených zákazníků, včetně lékařů to potvrzují.

100% účinnost nebo peníze zpět

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jak již bylo řečeno, Electro Antiperspirant je prvním a jediným řešením nadměrného pocení, které při klinickém testování dosáhlo účinnosti u 100% pacientů. Spolu s nákupem získáváte unikátní záruku vrácení peněz. Pokud vám přístroj nepomůže, dostanete své peníze zpět. Objednat přístroj je snadné. Na níže uvedené internetové adrese zadáte objednávku a kurýr Vám přístroj doručí zcela zdarma do 2 pracovních dnů. Po nákupu získáte automaticky přístup k vyškolené podpoře, která vám pomůže dosáhnout výsledků co nejrychleji, tak jako tisícům lidí před vámi. Představte si jaké by to bylo žít bez zničujícího pocení každý nový den. Díky Electro Antiperspirantu můžete zažít tento pocit ještě tyto Vánoce.

Další články

Načítám