Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka a exmanželka zpěváka Monkey Business Karolína Ruppert (32) je po Anně K (59) další známou tváří, která přiznala boj se zákeřnou chorobou. Exkluzivně Super. cz přiznala, že ji loni v listopadu lékaři diagnostikovali rakovinu prsu.

Bylo to v den jejích dvaatřicátých narozenin. "Vyhráno zatím nemám, bojuju. Léčím se v Mamma centru na Zeleném Pruhu. Jsou tam neskuteční. Skvěle se o mě starají," přiznala Super.cz Ruppert. Za sebou má zpěvačka sérii chemoterapií, operací a nyní ji čeká ozařování. Protože jí začaly vypadávat vlasy, raději si hlavu oholila.

Kvůli nemoci musela na čas odložit práci zpěvačky. Koncerty i účinkování v muzikálech. "Ani by to nešlo. S chemoterapiemi souvisí velké vysílení a únava," říká Karolína, která se před pár dny objevila na křtu desky kapely BSP. "S klukama jsem jezdila léta jako vokalistka, požádali mě, abych jim desku pokřtila. To odmítnout nešlo," usmívá se.

Důvod, proč také promluvila o rakovině, je podobný jako u Anny.K. "Není důvod nic tajit. Naopak. Když se bude víc o rakovině prsu mluvit, ženy budou víc dbát na prevenci a chodit na prohlídky. Jsem důkaz, že není pravda, že by ženské mohly onemocnět až po čtyřicítce," dodává Ruppert.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám