Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jeden z největších fešáků mezi sportovci, badmintonista Petr Koukal, si vyzkoušel roli modela. Kvůli svému nově založenému nadačnímu fondu nafotil společně s modelkou Lucií Křížkovou charitativní kalendář.

"Je to poprvé, co jsem v roli modela. Už jsem něco fotil, ale nikdy jsem nefotil sám, nikdy to nebylo hlavně o mně. Je to pro mě určitá premiéra a budu na to dlouho vzpomínat. A musím přiznat, že radši zůstanu u toho sportu. Vůbec jsem si neuměl představit, jak náročné je celodenní focení," řekl Super.cz Koukal.

Známý badmintonista se před třemi lety léčil s rakovinou varlat a nebál se to veřejně přiznat. "Mám potvrzeno, že to, že jsem o tom mluvil, zachránilo několik životů. Lidé se odhodlali jít do nemocnice s nějakým problémem, na vyšetření... Do budoucna bych byl rád, aby to životů zachránilo tisíce. I proto vzniká Nadační fond Petra Koukala," prozrazuje Petr, který je momentálně nezadaný. V létě se rozešel s dlouholetou přítelkyní, moderátorkou Lucií Šilhánovou.

"Není po mém boku žádná slečna, jsem sám a moje nová slečna je aktivita kolem nadačního fondu a jeho vznikání, což mi zabere veškerý volný čas. Vyměnil jsem Lucku za Lucku, ale jen co se týká focení," dodal Koukal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám