Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Monika Absolonová (47) patří ke zpěvačkám, které se nestydí před fanoušky odkrývat své přirozené půvaby. Má k tomu totiž ty nejlepší předpoklady, protože jí to moc sluší i bez make-upu! Některé dámy by bez nánosů líčidel nešly ven ani s odpadkovým košem, jiným naopak nenalíčená tvář sluší.

Výborně vypadá bez make-upu například naše jediná Miss World Taťána Kuchařová, která momentálně září ve StarDance. A ze zpěvaček právě Monika Absolonová, jež však přesto nešetří sebekritikou.

„Moje maminka tvrdí, že když je někdo krásnej, tak je krásnej furt. A? Není to pravda! Ale jdu zakreslit obličej na ksicht a bude líp,“ napsala si na sociální síti pod nenalíčenou fotku zpěvačka. A o pár minut později nadšeně přidala fotku s make-upem.

„Zpěvačka! Krásná, ne? Ale už s obličejem,“ vtipkovala na svou adresu Absolonová, která se hned dočkala desítek pochvalných komentářů. Nenalíčené zpěvačce jistě přispívá k půvabu i její široký odzbrojující úsměv, který je pro ni tak typický.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám