Hlavní obsah
Článek

Pod stromeček patří luxusní balíčky plné milých a krásných pozorností, které mají především potěšit. A co potěší každou ženu? Přeci krajka, satén a další luxusní materiály. Ideálně v podobě svůdné košilky, která nakonec udělá ještě větší radost muži.

Svůdné oblečky do peřin

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V kostkovaném flanelovém pyžamu je zajisté teplo, ale určitě v něm nikoho nesvedete. Vyměňte ho za sexy variantu – nebudete litovat. Podívejte se na nejkrásnější kousky z aktuální kolekce luxusních košilek a napište Ježíškovi! Do neděle je navíc na Astratex.cz doprava zdarma při nákupu nad 599 Kč – tak směle do vybírání!

Pohodlí i sexappeal

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete se cítit sexy a pohodlně? Košilka Coctail z hebkého a elastického materiálu je to správnou volbou. Dokonale se přizpůsobí postavě a zdobení v podobě svůdného rozparku a něžných květin nenechá žádného muže chladným. Košilku pořídíte hned ve dvou barvách a obdržíte ji v dárkovém balení.

Pro sexy dračice

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Plánujete vášnivý večer ve dvou? Komplet Hennesy nesmí chybět! Jemná elastická síťka s květinovou výšivkou zakryje jen to nejnutnější a promění vás v sexy dračici. V dárkovém balení na vás čeká košilka a ladící tanga kalhotky. Sexy komplet pod stromečkem potěší vás oba!

Saténový luxus

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Luxusní noční košilka z lesklého saténu potěší každou ženu, která se chce cítit za všech okolností přitažlivě a pohodlně. Na dotek příjemný satén, asymetrický střih a svůdná síťka – ta pravá kombinace pro všechny ženy milující eleganci. Tento luxusní kousek je dodáván v dárkovém balení a pořídíte ho hned ve čtyřech krásných barvách!

Kráska v černém saténu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Proměňte se v tajemnou svůdnici! Stačí obléct noční košilku z luxusního jemného saténu. Černý satén, něžná výšivka a dráždivý rozparek jsou zárukou vášnivé noci. V košilce Mirabelle vám neodolá žádný muž. I tuto elegantní luxusní košilku obdržíte v dárkové krabičce. Co jí říkáte?

Další články

Načítám