Hlavní obsah
Článek

Zapomeňte na nudné vánoční dárky, které nakonec skončí na dně šuplíku, a darujte svým blízkým něco speciálního! Krásné povlečení z prvotřídního materiálu je ideálním dárkem pro každého, kdo ocení kvalitu, praktičnost a luxus. Poradíme vám s výběrem materiálu a dáme tipy na nejkrásnější designy.

Nedělejte kompromisy a vsaďte na kvalitu!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud chcete potěšit kvalitou a luxusem, sáhněte po bavlněném saténu. Díky výborným termoregulačním schopnostem v létě příjemně chladí a v zimě hřeje. Neklouže a za všech okolností si drží zářivé barvy a bezchybný tvar. Měkký a hebký materiál uchvátí na první dotek! Vybrali jsme pro vás ty nejkrásnější designy sedmidílných sad na dvoulůžko, které navíc obdržíte dárkově zabalené. Stačí už jen vybrat!

Nadčasová elegance

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Harmonická kombinace odstínů hnědé a bílé se hodí do jakéhokoliv interiéru. Okouzlující motiv listů dodává povlečení na jemnosti a potěší oko každého, kdo miluje rafinovanou eleganci. Chcete někomu pod stromečkem vykouzlit široký úsměv? Vsaďte na harmonické barvy, krásný motiv a luxusní bavlněný satén. Celá sada čeká v dárkovém balení – stačí jen přidat jmenovku!

Když se snoubí luxus s krásou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Neotřelý design povlečení Olinda uchvátí na první pohled. Odstíny bílé a fialové společně s motivy stromů na bavlněném saténu dodají šmrnc každé moderní ložnici. Tento kousek potěší ženy i muže, kteří milují originalitu a prvotřídní bavlněný satén splní i ta nejnáročnější očekávání. Elegantní kombinace barev, originální přírodní motiv a luxusní materiál – kdo by odolal?

Kontrast pro osobitý interiér

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Výrazné osobnosti mají rády výrazné barvy. Kontrastní barevná kombinace červené, černé a bílé je pro ně to pravé. Výrazné barvy prozáří interiér, dodají mu šmrnc a osobitost. Společně s luxusní sedmidílnou sadou v dárkovém balení obdržíte ladící pléd – radost tak uděláte hned dvakrát!

Nestárnoucí geometrické vzory: Trefa do černého

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Máte strach, že se výběrem povlečení netrefíte do vkusu? Sáhněte po povlečení Maya! Neutrální harmonické barvy se hodí do každého interiéru a s geometrickým vzorem nikdy nemůžete sáhnout vedle. Vsaďte na nestárnoucí motivy a luxusní materiál!

Další články

Načítám