Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tento článek rozhodně potěší obdivovatelky svalnatého olympionika Vavřince Hradílka.

Sportovec se vydal před sezónou na kompletní testy klinického i genetického rázu. Cílem vyšetření všech orgánů bylo detailně zjistit, v jakém zdravotním stavu se Hradílek nachází a zdali je potřeba před započetím aktivní sportovní činnosti něco zlepšit. Během celodenního testování, které probíhalo od sedmé hodiny ranní do jednadvacáté hodiny večerní, fotograf přistihl sportovce několikrát bez vrchního dílu oblečení. Jeho fanynky tak mají možnost vidět to, co během sledování jeho sportovních výkonů jen těžko spatří. Kajakář s titulem mistra světa a stříbrný medailista z olympijských her se nestyděl svléknout a bylo na první pohled jasné, že je na svou figuru hrdý.

Přestože Vavřinec příliš nemluví o svém soukromí, tak Super.cz prozradil, že v současnosti nemá přítelkyni, i když se ho dívky snaží lovit na sociálních sítích. „Stále trénuju, na vztah nemám čas," culil se Vavřinec Hradílek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám