Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Anife Vyskočilová (50) si vyzkoušela roli prodavačky. V jednom nákupním centru si stoupla za prodejní pult a zákazníkům stihla předvést nejen kosmetické výrobky, ale také své tělo. Anife si oblékla krátké upnuté mini šaty a při sebemenším pohybu odhalovala své nožky.

Herečka a břišní tanečnice se ukázala také v tělových punčochách s podivnou černou aplikací. Návštěvníci obchodu se měli na co dívat. „Já se neštítím žádné práce, naopak. Baví mne vymýšlet a dělat něco nového. A pro doplnění, kromě herečky a moderátorky jsem i recepční v

jednom kosmetickém salonu a teď, jak vidíte, nabízím a prodávám arganový olej. Jsem vlastně jeho dovozcem z Maroka, prodejcem i tváří,“ vysvětlila Anife.

„Jo a ještě bych dodala, že se chystám nabídnout Pohlreichovi i potravinářský typ tohoto oleje. Když chce pestrou a zdravou stravu, tak právě ten je třeba do salátů nejlepší volbou,“ dodala Anife Vyskočilová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám