Hlavní obsah
Článek

To snad vážně už není pravda! Ivetě Bartošové (†48) nemůžeme ani náhodou upřít za posledních pár měsíců radikální změnu jejího zevnějšku a snad i stále trvající nulovou hladinu alkoholu v krvi. Sebrala se, dala se dohromady, teď kdyby ještě nepovídala stejné řeči jako v době, kdy na tom byla špatně. Iveta se ozvala do Super.cz a řekla nám, že policii zaúkolovala, aby se znovu zaobírala případem jejího údajného únosu!

Není jako kolovrátek? Bartošová prokazatelně v červenci dobrovolně opustila Josefa Rychtáře (65) a utekla od něj se Zdeňkem Macurou (49) (toho sama požádala o pomoc). Na dovolené v Itálii si vše rozmyslela a vrátila se do náruče toho, o kom mezitím nemluvila vůbec hezky.

A protože se asi chtěla ospravedlnit a odebrat dnes již manželovi paroží, vše hodila na Macuru s tím, že bůhví pod jakými drogami či alkoholem ji držel. „Dobrovolně bych s ním nebyla,“ tvrdila poté.

Policie případ vyšetřovala, a protože zcela logicky usoudila, že o únos nešlo, věc odložila. To se ale manželům nelíbilo. „Je to únosce. Tohle je pravda. Řeší to kriminálka. Řeší se to, neboť jsme se odvolali na státní zastupitelství,“ řekla Super.cz nyní Iveta Bartošová, kterou zlobí, když se o Macurovi nepíše jako o jejím fanatickém obdivovateli.

„Zdeněk Macura není můj exmilenec. Ta představa se vytvořila jen v jeho choré hlavě (informaci kromě něj ale potvrdila i její bývalá hospodyně – pozn. red.). Měli by ho léčit. Začíná být agresivní,“ dodala v narážce na nedávnou bitku Macury s jejím mužem, po níž měl Zdeněk tělo samou modřinu. Asi Ivetě patrně nikdo nepustil video, na němž její muž se synem v přesile do nebohého Macury tlučou a on sám se prakticky jen brání. Pak by se jistě už svého domácího bijce nezastávala.

Související témata:
Státní zastupitelství

Reklama

Další články

Načítám