Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Že se známí fotbalisté obklopují opravdu prvotřídními kráskami, je známá věc. Mezi výjimky samozřejmě nepatří ani naši slovenští sousedé.

Fotbalový útočník a slovenský reprezentant Róbert Vittek má doma opravdovou sexbombu. Půvabná modelka a zpěvačka Patrícia Vitteková patří u našich východních sousedů k celebritám, a tak její přítomnost ve společnosti pokaždé vzbudí pozornost.

Tentokrát atraktivní zpěvačka vyrazila se dvěma dcerkami na předvánoční řádění do aquaparku nedaleko Liptovského Mikuláše. A místní muži na ní mohli oči nechat! Patrícia totiž v bikinách s vyzývavým výstřihem ukázala fantastickou postavičku, kterou jí každá žena může závidět.

Jak je vidět, předvánoční stres na ni moc nedoléhá a užívá si se dvěma dcerkami, i když zrovna teď v partnerském životě nemá nejšťastnější období. Na vánoční svátky se prý těší a miluje i přípravy okolo.

„Jsem moc ráda, že jsme stihli zajet do Tater ještě před Vánocemi, na které se moc těším. Dcerky se přirozeně nemohou dočkat dárečků a já miluji atmosféru příprav. Stromeček už máme hotový a je v naší oblíbené lososovo-stříbrné barvě,“ prozradila Vitteková.

Kromě jejích dcer v bazénech řádila i holčička její kamarádky. „Holky si tak užily pořádnou zábavu. Nejvíc se vyřádily ve šnorchlovacím bazénku, kde hledaly Nema, nadšené byly i z trysek v bazénu a 3D žraloka,“ líčila nadšeně sexbomba, která má i po dvou dětech vskutku výstavní křivky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám