Hlavní obsah
Článek

Na domácí hudební scéně patří k nejmladším interpretům, ale díky rockově zabarvenému hlasu a atraktivnímu vzhledu je nepřehlédnutelná. Gábina Gunčíková má ovšem tělo zhuntované více, než její o dvě generace starší kolegyně z branže.

Zdravotní komplikace nepříznivě ovlivňují kariéru stříbrné SuperStar, jejíž přednosti ocenil i Karel Gott, když si ji pozval na své turné. Teď ovšem Gábina leží v posteli a přemýšlí o své budoucnosti. Po pádu v koupelně přišla o možnost vystoupit na vyhlášení ankety Český slavík a skončila v péči lékařů.

„Absolvovala jsem plastiku křížového vazu, což je celkem náročná operace. A co se týče rekonvalescence, doba uzdravení je u každého individuální,“ řekla nám Gábina, která se na pódiu v nejbližší době jen tak neobjeví.

S tím, že bude lékařskou péči potřebovat trvale, je Gábina smířená, přesto je připravená bojovat a pokračovat ve zpěvu. „Momentálně na mě není moc hezký pohled, říkám, že trénuji na důchod, protože vlivem toho, že jsem aktivně sportovala a hrála agresivnější sporty, mám problémy s koleny, klouby i zády. Hádám, že ortopedie bude oddělení, na kterém budu trávit hodně času po zbytek života,“ dodala s nadsázkou atraktivní mladá zpěvačka.

Reklama

Další články

Načítám