Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pro Kateřinu Mátlovou letošní Vánoce rozhodně nebudou ve znamení klidu a míru. Do zpěvaččina bytu v centru Prahy se totiž vloupali zloději.

„Vykradli mě, stále se z toho nemůžu vzpamatovat," svěřila se Super.cz Mátlová, které zloději odcizili peníze, šperky, cennosti, dva osobní notebooky, a dokonce i jízdní kolo. „Přišla jsem totálně o všechno. Pomalu si zvykám na to, že začínám úplně od nuly," smutní zpěvačka.

Nejděsivější na celé věci je, že v době, kdy zloději v bytě řádili, spala v jedné z místností její kamarádka. „Bylo štěstí v neštěstí, že byla v úplně poslední místnosti, kterou chtěli vybílit. Když přišli na to, že tam je, tak ji v místnosti zamkli," popisuje hororovou scénu Mátlová. Chybělo málo a celá věc mohla dopadnout ještě mnohem tragičtěji. „Možná je dobře, že jsem ani nebyla doma. Možná by se mi něco stalo," kroutí hlavou psychicky zdeptaná celebrita.

Katka Mátlová sice udělala veškeré opatření, aby svůj byt lépe zabezpečila, přesto ji ale neopouští strach a bojí se ve svém bytě spát. „Budu to muset nějak překonat. Ještěže je mou velkou oporou můj přítel," říká Katka.

Reklama

Další články

Načítám