Hlavní obsah
Článek

Jak Super.cz již informoval, reportér primáckých VIP zpráv Tomáš Kraus má před sebou hned dvě nepříjemná jednání s exekutory. První se týká neplacení pojistného za auto (televizní hvězda tvrdí, že auto měl odhlásit bazar), druhá zase dluhu na zdravotním pojištění.

Když Super.cz o tom druhém dluhu napsal, Tomáš neměl ani tušení, že jeho dům je zatížen exekutorskou zástavou, a doteď nemá potuchy, který exekutor má případ na starosti.

„Stalo se, že jsem si měnil banku a bohužel jsem si zapomněl založit nové trvalé příkazy. Až po čase jsem na to přišel a v listopadu jsem zdravotní i sociální pojištění doplatil, a dokonce přeplatil. O tom, že by proběhly nějaké soudy a chystala se exekuce, nevím. Bydlím v Praze, takže s doručováním a vyzvedáváním písemností je u mě problém,“ řekl Super.cz Kraus. Ten věří, že problém se co nejdřív uhrazením pojistného vyřeší.

Zato potíž s autem přetrvává. I když se mu na základě našeho článku ozvali z autobazaru, peníze stejně bude muset zaplatit sám moderátor. „Ve smlouvě jsme měli, že auto odhlásí z centrální evidence vozidel. Chápal jsem to tak, že odhlásí i pojištění, ale to tam bohužel nebylo uvedeno. Je to drahá zkušenost,“ krčí rameny reportér.

Toho těší alespoň to, že má nešťastné dluhy z čeho platit. Kromě natáčení má totiž i jinak práce nad hlavu. Tento týden bude moderovat koncert Kabátů pro víc jak deset tisíc diváků, za sebou má ale i přípravu videoklipu k turné Daniela Landy. „Nestěžuju si, práce je naštěstí dost,“ dodává.

Reklama

Další články

Načítám