Hlavní obsah
Článek

Rok 2013 nejspíš jednou vstoupí do dějin jako období boje proti obezitě. S nadváhou se vypořádaly nejen Iveta Bartošová a Ilona Csáková, ale nejznatelnější tělesný úbytek zaznamenala Monika Štiková. Ornellina matka je teď lehčí nejen o pár desítek tisíc korun, ale také o 20 kilo tukové zásoby.

Máma Štiková svým zjevem demonstrovala blahobyt vyšší společenské třídy, za jejíž představitelku se mylně považovala. Když se jí podařilo spárovat dceru Ornellu s Josefem Koktou a svůj pekelný plán dovršit narozením vnoučka Quentina, byla na vrcholu své umělé kariéry.

Nelichotivé poznámky na její kyprou postavu a kulatý obličej zvýrazněný nevhodně vyčesanými vlasy Moniku přiměly k sebekritickému myšlení a uznala za vhodné, že velikost člověka nespočívá jen v jeho tělesných rozměrech.

Před dovolenou v Bulharsku tak zapracovala na svém egu a zahájila fenomenální štěpení tuků. Monika ztrácela jedno kilo za druhým a nemusela kvůli tomu ani zvednout pozadí ze své luxusní pohovky, která nejspíš skončila v rukou exekutorů.

„Upravila jsem stravu a hlavně jsem změnila prášky. Všechna ta nadváha byla daná špatnými léky. Nikdy jsem netrpěla kily navíc a ani nikdo v naší rodině z mé strany. A nyní se konečně zase vracím do svého těla. Jsem nadšená," řekla Super.cz Monika Štiková a chlubila se fotkami v dvoudílných plavkách, na nichž je o 20 kilo lehčí než před půl rokem.

Nová figura ovšem mámě Štikové ke slávě nepomohla. Poté, co vyšly na světlo její astronomické dluhy, se stáhla s manželem a dcerou Charlotte do ústraní. Její hubnutí tak lze brát jako prozíravou předtuchu konce tučných let, které navíc dopadlo neslavně. Naposledy byla Monika na veřejnosti viděna s pořádnou zimní tukovou zásobou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám