Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Andrea Zimányiová (29) sice není v našich končinách moc známá, ale na Slovensku patří k nejznámějším a nejtalentovanějším zpěvačkám. A nejen že skvěle zpívá, ale také je to krásná žena s francouzským šarmem, která se během svých vystoupení nestydí ukazovat své přednosti.

Naposledy okouzlila diváky na Lékařském kongresu v Žilině, kde vystoupila v krátkých sexy šatičkách a svůdných punčoškách. Šatičky ale byly na Andreu příliš krátké, a tak tato zpěvačka se zlatem v hrdle, zřejmě nechtěně ukázala své kalhotky. Zpěvačka však není první ani poslední celebritou, jež se musela potýkat s kalhotkovými trapasy, takže si z podobného faux pas nemusí vůbec nic dělat.

Andrea Zimányiová má na svém kontě hned několik hudebních úspěchů. Oslnila v semifinále slovenské Eurovize a sklízela mezinárodní úspěchy za francouzské písně. Získala například cenu Objev festivalu Visa Francophone 2002. Diváci její pěvecké umění poznali také ve slovenské taneční soutěži Let´s Dance.

Reklama

Další články

Načítám