Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rockový děda Steven Tyler (65) má po stránce potomků, které po sobě zanechá, splněno. Oficiálně je čtyřnásobným otcem, ale dětí mu po světě možná běhá mnohem víc. Kromě syna Taje se může chlubit hned třemi krásnými dcerami. Každou z nich má jako správný rocker s jinou ženou. A zatímco Liv a Chelsea připomínají éterické víly, Mia má svou tělesnou schránkou do křehké bytosti daleko.

Mia sice není tak slavná jako Liv Tyler, ale i ona se občas věnuje herectví, živila se ale převážně úspěšně jako modelka nadměrných velikostí. Módu pro plnoštíhlé přitom i navrhuje. Svérázná Američanka rovněž našla zálibu v tetování. Její kérkami pokryté paže nelze přehlédnout.

Pětatřicetiletou Miu bylo možné v neděli spatřit, jak dovádí na pláži v Miami. Na Floridu přiletěla v rámci výstavy Art Basel, kde představila i svou show nazvanou òKINKó. To si nemohli nechat ujít ani její nejbližší včetně zmiňovaných sester, otce a jejího partnera Phelana Davise.

Reklama

Další články

Načítám