Hlavní obsah
Článek

Nejdříve ji spojovali s Jaromírem Jágrem, teď se už delší dobu špitá o jejím vztahu s miliardářem Karlem Janečkem. Misska Jana Doleželová (42) o tom nechce mluvit, ale na StarDance VI za ni hovořily její pohledy. Na přímý přenos ji doprovodil jeden z nejbohatších Čechů a dvojice po sobě házela takové oči, že by si zásahu Amorova šípu nevšiml jen slepý!

O Janě zlé jazyky tvrdí, že by v žádném případě nechodila se sice pohledným, ale chudým študákem. Určitě jde o hnusné pomluvy, a když bývalá královna krásy Karla Janečka potkala, určitě netušila, že má na kontě sumičku, kterou by průměrná lékárnice neshromáždila ani za deset tisíc let.

Pár o svém vztahu striktně odmítá hovořit (Jana je stejně důsledná i ohledně svých údajných styků s jistým rozvedeným poslancem) a raději nás zásobuje řečmi o dobru, bezdomovcích nebo boji proti korupci, což je především Janečkovo krédo. Jenže to, jak se k sobě tyhle dvě hrdličky chovají, hovoří snad za vše.

Janě můžeme držet jen palce, aby se co nejdřív stala paní Janečkovou a pak mohla rozšířit svou síť lékáren alespoň o padesát nových poboček!

Reklama

Další články

Načítám