Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fanoušci hudebního seskupení Verona povyskočí radostí. Markéta Jakšlová (39) vytvořila nový klip, tentokráte k písni Láskoproud. Jak už to tak u Markéty bývá, vznik videa nebyl rozhodně procházkou růžovou zahradou.

Natáčení probíhalo v ateliérech v pražských Holešovicích bez pauzy od brzkého rána do pozdního večera. A to nebyla jediná svízel. Markéta v klipu musela obléct šaty, které ale bohužel nebyly v její velikosti. „Problém zde nastal s velikostí horního dílu, jelikož šaty byly ušité na míru hubené modelce, která nemá skoro žádné poprsí, a tak jsem se do nich nemohla vejít."

„Asistovala mi u oblékání vizážistka i náš stylista, který se tím pak celý den velmi bavil, protože jsem během natáčení měla co dělat, aby mi něco nevykouklo. Byla jsem z toho značně nervózní," říká Markéta a dodává: „Nakonec však vše dopadlo dobře. Sice špulení poprsí v tomto videoklipu nebylo vůbec v mém úmyslu, ale šaty byly tak hezké a především splnily technické podmínky, jak krásně vlály, že jsme je kvůli tomuto efektu už nemohli vyměnit za jiné."

Ani po skončení natáčení neměla zpěvačka vyhráno. „Skončila jsem na konci natáčení polonahá ve sprše, s čímž jsem opravdu do poslední chvíle nepočítala. Takže jsem po natáčení odjela domů celá mokrá v županu, protože jsem po celém dni už neměla sílu se dlouze sušit a po několikáté zas převlékat," kroutí hlavou Markéta a s úsměvem dodává: „Kdyby mě chytli policajti, tak by se tedy asi dost divili, navíc jsem měla úplně rozmazaná líčidla přes celý obličej, takže by mě zřejmě poslali rovnou do Bohnic."

Reklama

Další články

Načítám