Hlavní obsah
Článek

Během druhé řady Hlasu Česko Slovenska je už bohužel nebudete vídat, a tak na sebe Dara Rolins (51) a Patrik „Rytmus“ Vrbovský (47) posílají zamilované pohledy a vzdušné polibky. Talentová soutěž totiž pár rozdělila.

Podle našich informací se vážně počítá s opakovanou účastí popové divy, drsný rapper z Piešťan ale roli kouče a porotce v televizní soutěži odmítl. „Rolins s tvůrčím týmem už jen dolaďuje podmínky své účasti," svěřil se nám dobře informovaný zdroj z televize a dále nám poskytl překvapivou informaci: „Rytmus byl osloven také, ale odmítl." Podle našich informací rappera nezaujala finanční nabídka. Navíc se prý Patrik hodlá věnoval intenzivně své znovu obnovené kapele Kontrafakt.

Ostatně úlohu „pana drsného“ tvůrci talentové show obsadili Majkem Spiritem. Jeden z nejúspěšnějších slovenských rapperů a člen skupiny H16, kteý se v Čechách proslavil hlavně hitem ’I Was Wrong’ se zpěvačkou Celeste Buckingham (28), se na účast v show těší. „Mám rád nové výzvy a proto jsem nabídku přijal. Jsem hlasem této generace a je pro mě pocta být součástí tohoto hudebního projektu,“ nechal se slyšet Majk Spirit, který získal v roce 2011 dvě ocenění v anketě Slavík – objev roku a cenu za nejlepší videoklip roku. V roce 2012 se stal vítězem ocenění MTV Europe Music Awards v kategorii Best Czech and Slovak Act.

Tým koučů se tedy bude skládat z hitmakera Michala Davida (63), rockera Pepy Vojtka (58), zmíněného Majka Spirita a ze zpěvaček Dary Rolins (51) a Marty Jandové (49), které vedle sebe seděly v porotcovské lavici již v SuperStar.

Reklama

Další články

Načítám