Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Při letošním StarDance není nouze o kuriózní situace. Tak třeba takový Matěj Ruppert dává do svého tance naprosto vše, a tak se mu někdy přihodí něco, co by jiné manželky ženatých pánů řešily jen s válečkem na těsto v ruce. Během generálky na sobotní přímý přenos se Matěj tak rozvášnil, že při jednom z tanečních prvků skončil na drahnou chvíli v rozkroku taneční partnerky Alice Stodůlkové. Důkazní materiál ve fotogalerii!

Matěj se pro pohyb asi úplně nenarodil, jenže dokazuje, že žádný učený z nebe nespadl. A diváci jeho specifickému stylu nepokrytě fandí. Možná, že si další fanoušky a hlavně fanynky najde po sobotním předvedení dvou vášnivých tanců, při nichž s kolegyní dělal psí kusy.

Do rumby, tance lásky, něhy a emocí dal bezezbytku vše, co vyžaduje. Stejně tak do quickstepu, rychlého tance s častou změnou tempa, v němž se dá ukázat spousta neobyčejných prvků.

V jednu chvíli se Matěj ocitl Stodůlkové hlavou mezi nohama a vypadalo to vážně legračně.

„Celkově byl ale roztomilý a hlavně něžný,“ rozplývaly se přítomné dámy na generálce. Uvidíme, zda mu to pomůže k postupu do dalšího kola.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám